Over ons

Over ons
Vissers Executive Security Services is een jong bedrijf waarin veel kennis en ervaring vertegenwoordigd is. In 2009 richtte J. Visser samen met een collega een recherchebedrijf op. Vanaf 2011 werd ook gestart met beveiligingswerkzaamheden en hieruit is een zelfstandig beveiligingsbedrijf ontstaan. Inmiddels zijn deze bedrijven gesplitst. Uit deze splitsing is Vissers Executive Security Services BV ontstaan, een combinatie van een recherche- en een beveiligingsbedrijf. Wij worden gekenmerkt door onze snelle service en onafhankelijke en deskundige aanpak.

Bedrijfsprofiel
Vissers Executive Security Services BV is gespecialiseerd in acute service- en dienstverlening voor de zakelijke markt. Wij staan garant voor een snelle specialistische repressieve en/of preventieve aanpak van criminaliteit. Ook hebben wij de kracht om adequaat op te treden op het moment en de plaats waar het gewenst is.
Vissers Executive Security Services BV is aan geen enkele andere organisatie gebonden. Hierdoor staan wij borg voor een objectieve en deskundige aanpak. De belangen van de opdrachtgever staat altijd centraal en worden door ons nauwlettend in de gaten gehouden.
Vissers Executive Security Services BV is op het gebied van beveiliging en recherchewerkzaamheden voor veel doeleinden inzetbaar.

De afdeling beveiliging richt zich op de zakelijke markt en biedt zijn diensten aan op het gebied van objectbeveiliging, security driving, persoonsbeveiliging, transportbeveiliging en documentenvervoer.

De afdeling recherche richt zich op de zakelijke markt en non-profit organisaties en doet onderzoek naar fraude. U kunt ons inschakelen voor zaken als diefstal, verduistering, onrechtmatig ziekteverzuim en valsheid in geschrifte. Daarnaast zijn wij een van de weinige onderzoekbureaus in Nederland die zich bezig houden met de aanpak van woonfraude. Vissers Executive Security Services BV doet tevens forensisch onderzoek op zowel financieel- als ICT-gebied.

Vissers Executive Security Services BV is door het Amerikaanse Consulaat gemachtigd tot het afnemen van vingerafdrukken.
Indien u een kind wil adopteren, zaken wil doen in Amerika, een vergunning wil aanvragen in Amerika of wil emigreren.
Ook bij het volgen van een vliegopleiding op last van  de Federal Aviation Administration (FAA) nemen wij uw vingerafdrukken af.

Naast de preventieve en repressieve aanpak houdt Vissers Executive Security Services BV zich ook bezig met trainingen en opleidingen. Vanzelfsprekend hebben de personen die bij ons in dienst zijn allen de nodige diploma’s en ervaring. Zij zijn allen goed getraind in het onderzoeks- of beveiligingsgebied waar zij worden ingezet.