Beveiliging

Vissers Executive Security Services BV biedt professionele bescherming aan mensen die hoge eisen stellen aan hun veiligheid of werken in een risicovolle omgeving. Onze beveiliging is van dien aard dat we overal een veilige omgeving kunnen creƫren en handhaven. Vakkundig opgeleide en toegewijde beveiligers zorgen voor uw veiligheid.

Zo monitoren wij onder meer gevoelige vergaderruimtes, locaties waar conferenties of bijeenkomsten plaatsvinden, vervoersmiddelen en vakantiebestemmingen.
Wij zorgen voor uw veiligheid maar ook voor de huur van een luxe limousine, een gids in een vreemde omgeving, het boeken van een avond uit of het reserveren van een tafel in een restaurant. De gehele organisatie kunt u aan ons overlaten.

Vissers Executive Security Services BV houdt zich bezig met de volgende vormen van beveiliging:

  • Persoonsbeveiliging: beveiliging zeer dichtbij.
  • Security Drivers: zeer hoog opgeleide chauffeurs met vergaande rijtechnieken.
  • Chauffeursdiensten: chauffeurs kenbaar met de nodige etiketten, te allen tijde beschikbaar en ervaring met de nodige rijtechnieken.
  • Brandwachten: beveiligers met een brandweeropleiding.
  • Transportbeveiliging: constante fysieke en technische controle van uw transport van A naar B.
  • Document- en pakketvervoer: al dan niet gepantserd escorteren van gevoelige documenten of pakketten en afleveren daarvan.
  • Objectbeveiliging: het fysiek en/of door middel van hulpmiddelen controleren van een terrein en/of gebouw.

Vanwege uw veiligheid kunnen wij niet in detail treden over de te nemen maatregelen en de gevolgde werkwijzen, maar u kunt er zeker van zijn dat Vissers Executive Security Services BV u alles uit handen kan nemen omtrent de beveiliging van uzelf of een locatie.