Vissers Executive Security Services is een door het Ministerie van Justitie erkend Particulier Onderzoeksbureau (POB 1336).

Naast het Min. v. Justitie heeft de plaatselijke politie Vissers Executive Security Services gescreend en is aan hen een vergunning verleend voor het doen van recherche werkzaamheden alsmede voor het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden.

Vissers Executive Security Services houdt zich bezig met werkzaamheden ten behoeve van de zakelijke markt en non-profit organisaties.

Jarenlange ervaring vanuit meerdere overheidsdisciplines zoals politie en justitie, een degelijke opleiding als Particulier Onderzoeker en vele onderzoek uren zijn onze sleutelwoorden voor succes.

Komt u na het doorlezen van deze website tot de ontdekking dat uw onderzoeksvraag niet wordt genoemd, dan wil dat niet zeggen dat Vissers Executive Security Services dat soort onderzoeken niet doet. Neem contact met ons op en stel uw vraag via email: info@ves-services.nl of telefoon 036-5253079.

Voor vele gemeentes in Nederland deed en doet Vissers Executive Security Services nog steeds onderzoek. Ook woningcorporaties, verzekeringsmaatschappijen en bedrijven maken gebruik van onze diensten.

Primum fiducia, tunc mandatum (eerst het vertrouwen, dan de opdracht)